Ko kupujete mestno kolo, vam toplo predlagamo testiranje koles

Že razmišljate, da bi imeli novo mestno kolo, morda električno ali pa klasično kolo? Gre za težko odločitev? Razumemo vašo dilemo, saj je v množici koles res težko preko slike z gotovostjo vedeti, katero kolo vam bo najbolj pasalo.

Prvi koraki pri izbiri mestnega kolesa

Vse se vedno začne pri tem, kako kolo izgleda, še posebej ženskam je to zagotovo zelo pomembno. Le kako da ne! In tako je tudi prav. Kolo mora pasati k vašemu življenjskemu slogu, fino je, da je v barvi, ki vas stimulira za čimveč kolesarskih podvigov. Torej, ko najprej na hitro pregledamo ponudbo koles na spletu, naj zagotovo kakšen model pade v oči. Sedaj je na vrsti pregled tehničnih lastnosti, kot so recimo koliko prestav ima to mestno kolo, kakšno opremo ponuja, v primeru, da gledate električno mestno kolo, vas zagotovo zanima motor, koliko moči ima in kje je nameščen, spredaj ali zadaj ter doseg baterije. Posebej moški del je s temi tehničnimi informacijami rad na tekočem.

Pri izbiri mestnega kolesa nas vedno zanima tudi cena. Ste vedeli, da imamo pri NewBike-u mestna električna kolesa že od 1.199 € dalje? In ne samo to, kolo si lahko kupite tudi na obroke, če vam je to ljubše. No, in ko prečešete vso ponudbo že iz stroškovnega vidika, je na vrsti ogled v trgovini. Na tem mestu bi vam radi predstavili concept testnih voženj v kolesarski trgovini NewBike.

Dovolite, da vam čestitamo, da ste namenjeni kupiti mestno kolo in vse vožnje, ki ste jih po mestu do sedaj naredili z avtomobilom, odkolesariti. To je tako pogumno, kot tudi modro, namreč, z mestnim kolesarjenjem boste pripomogli k vašemu boljšemu psihičnemu in fizičnemu počutju, obenem prihranili denar za gorivo, istočasno pa boste kar naenkrat ekološki, prijazni naravi, saj je ne boste onesnaževali s škodljivimi izpušnimi plini, kot do sedaj, nevedoč, Koliko škode se dejansko povzroča vsakodnevno in povsem nepotrebno.

Pripravljeni ste na obisk kolesarske trgovine

Dobrodošli v trgovini Kolesa Newbike, specializirani trgovini za mestne kolesarje, kjer je na voljo ogromno koles odličnih blagovnih znamk Puch, VAndijck in Vogue. Na voljo je tudi kolesarska oprema za mestno kolo, kot so torbe in košare za kolo, nahrbtniki za kolo, čelade in otroški sedeži. No pa se vrnimo k izbiri kolesa. Torej, ko vstopite v NewBike, boste videli ogromno koles, različnih. Mestnih koles z moškim in ženskim ogrodjem, klasičnih in električnih. Če bi vas prepustili same, bi se zagotovo znašli v dilemi. Tako pa so vam pri nas na voljo izkušeni in veseli prodajalci –  svetovalci za mestna kolesa.

Zanimalo nas bo, za kakšne namene iščete kolo, ali se boste vozili le po ravnem ali tudi po hribovitih poteh, Koliko denarja si lahko privoščite investirati v kolo in podobne zadeve. Nato vam bomo v naši kolesarski trgovini NewBike predstavili tistih nekaj koles, ki bo vaših merilih spadajo v ožji izbor. Le ta stojijo pred vami…

Na vrsti je testna vožnja! Juhej!

To je najlepši in najljubši del vsakeg, saj se v tem procesu zgodi ljubezen na prvi pogled in ljubezen na prvo vožnjo. Testna vožnja je pravzaprav odločilna, ko izbirate kolo, saj je njen namen, da najdete kolo, ki vam paše. Že po se postavite ob kolo, ga začutite ali pa ne. Nato sledi vožnja. Pomembno je, da vam svetovalec pravilno nastavi višino krmila in višino sedeža, da lahko že ob prvi vožnji začutite, kako vam kolo sede. Na njem morate neskončno uživati, obenem se počutiti varno. Vsaka vožnja mora biti vam v veselje.